Teknovation Logo
robot

 
  • Universitetet er midt i en udrulning af det justerede kvalitetssystem, som skal være på plads, før en genakkreditering kan finde sted. Det vil også fylde meget, at regeringen har meldt en omfattende plan for decentralisering af uddannelser ud - herunder en reduktion på optaget i de fire store uddannelsesbyer, i Anne Marie Kanstrup kommende job.

15. juni 2021, kl. 14:48 

Anne Marie Kanstrup prorektor for AAU

Professor Anne Marie Kanstrup fra Institut for Planlægning overtager rollen som prorektor på Aalborg Universitet, AAU, efter Inger Askehave, meddeler universitetet.


Valget af Anne Marie Kanstrup som AAU-prorektor begrunder rektor, Per Michael Johansen,  med stærk profil og baggrund for jobbet, og at hun har indgående kendskab til AAU, et stort engagement og klare visioner for uddannelsesområdet.

Hendes særlige kompetencer vil blandt andet komme i spil i forbindelse med etableringen af den tværgående enhed for PBL samt i videreførelse af den digitale indsats på undervisningsområdet, uddyber han.

Anne Marie Kanstrup har siden 2001, med en enkelt afstikker på Professionshøjskolen UCN, haft sin faste gang på universitetet som både ph.d.-studerende, professor MSO på Institut for Kommunikation og Psykologi og senest som professor på Institut for Planlægning.

Hun vil blive budt velkommen i direktionen allerede fra den 15. juni. Den tidlige start sikrer en solid overlevering fra den konstituerede prorektor Jeppe Emmersen, som Anne Marie vil følge i den første tid. I august påbegynder vi et omfattende introduktionsprogram, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik