Teknovation Logo
robot

 
  • DTU SommerScience er en form for sommerskole, som giver børn og unge mellem 6-17 år mulighed for at udforske naturvidenskabens forunderlige verden.

9. juni 2021, kl. 14:08 

DTU SommerScience med scienceshows

Børn og unge kan komme på besøg på DTU i sommerferien og deltage i spændende eksperimenter og forsøg i forbindelse med projektet DTU SommerScience.


En verden af eksperimenter og opdagelser åbner sig, når DTU slår dørene op for børn og unge i sommerferien, fremhæver universitetet.

H.C. Ørsted grundlagde universitetet for 200 år siden, og helt i hans ånd vil DTU over sommeren være med til at udbrede kendskabet til og interessen for naturvidenskab til alle interesserede børn og unge.

De kan således komme på besøg i sommerferien og deltage i spændende eksperimenter og forsøg med andre jævnaldrende.

De er også velkomne til at tage forældre og bedsteforældre med til en fælles oplevelse for hele familien, fremhæves det.

Eksempelvis vil det være muligt at prøve at bygge en raket, være med til Scienceshows og opdage alt fra enzymer og programmering til brintbiler, der kan udgøre fremtidens grønne løsninger til gavn for mennesker og miljø.

Endvidere kan deltagerne prøve at være junioringeniører for en dag ved Engineering Day. Sundhed, klima og bæredygtighed vil være gennemgående temaer i aktiviteterne, og der kræves ingen forkundskaber, bare nysgerrighed.

Tilmeldingen til DTU SommerScience er nu åben, og der er et begrænset antal pladser med tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

Og det er en god idé at booke plads allerede nu. For da DTU i 2020 tilbød sommerskoleaktiviteter, blev alle hold hurtigt fyldt op, konstateres det.

200 børn og unge fik her glæde af at deltage i aktiviteter på universitet i sommerferien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik