Teknovation Logo
robot

 
  • Indehaver Michael Lundbech, Michael Lundbech A/S, ved den ene af de to seneste fuldelektriske, og robotiserede, Arburg-plastsprøjtestøbemaskiner, som sammen med den seneste Iso 9001:2015-certifcering, har givet virksomheden yderligere ekspansionsmuligheder.

17. april 2021, kl. 11:02 

Øget kapacitet til mikro-emnefremstillingen

teknovationNr. 4 - 2021   Michael Lundbech A/S er over de seneste år gået stadig mere ind i egentlig plastfremstilling, trukket af leverancer til særligt medicinal- og medicoindustrierne. Yderligere fuldelektriske - og robotautomatiserede - sprøjtestøbeceller er nu på plads.


Over den seneste tid er yderligere to fuld-elektriske plastsprøjtestøbemaskiner fra Arburg leveret og sluttet til hos Michael Lundbech, der har udvidet faciliteterne og etableret sig i en ekstra bygning, for at den egentlige plast-fremstilling kan ske i henhold til de krævede kvalitetsforeskrifter, og derfor er etableret uafhængigt af værktøjsmager-delen af virksomheden.

”Over de senere år har plastfremstilling taget mere og mere over. Derfor har det været nødvendigt, at adskille faciliteterne, så vi kan håndtere kundernes krav til QA- og QC-kvalitetsstyring og –ledelse,” fortæller indehaver Michael Lundbech til Teknovation, og fortsætter:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Opdelingen betyder også, at vi stiller skarpt på værktøjsfremstillingen i de eksisterende rammer, og fortsat udvikler os positivt dér, sideløbende med ekspansionen på plastsprøjtestøbningen, som for alvor tog fart for tre års tid siden”.

Inden udvidelsen med en ekstra 600 kvadratmeter stor produktionshal, på en ekstern adresse, inden for gå-afstand af Ringsted-domicilet, var der også sprøjtestøbning på virksomheden, hvor der blev testet værktøjsforme, og kørt 0-serier samt produceret prototyper, Michael Lundbech tager også gerne ansvar for optimering af plastemner for kunden:

”Det er naturligt for os, at påtage os optimeringsdelen, da vores indgående kendskab til værktøjsfremstilling og sprøjtestøbeproces giver gode muligheder for at afdække kritiske risici ved det aktuelle plastprodukt ” understreger Michael Lundbech.

Læs hele den spændende artikel ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik