Teknovation Logo
robot

 
  • Tetra Pak har foretaget løftet: ‘PROTECTS WHAT’S GOOD’. Dermed skal virksomheden leverer innovative produkter, der imødekommer samfundets hurtigt udviklende krav, påpeger Executive Vice President for emballageløsninger og kommerciel drift hos Tetra Pak, Lars Holmquist.

12. april 2021, kl. 14:14 

Tetra Pak fastgør løse låg på føde- og drikkevareemballager

Tetra Pak er klar til at indføre låg og skruelåg, der er hægtet fast på alle føde- og drikkevareemballager, oplyser Plastindustrien.


Den svenske emballagegigant Tetra Pak implementerer nu, ifølge brancheorganisationen Plastindustrien, en løsning med låg, der sidder fast.

Samtidig skærer prodcenten ned på CO2-udledningen sammenlignet med de traditionelle låg, da lågene også vil blive fremstillet i en plantebaseret version fremstillet af sukkerrør, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Målet med indsatsen er at imødekomme efterspørgslen efter bæredygtige løsninger uden at gå på kompromis med fødevaresikkerheden og på en måde, der sikrer slutbrugeren en god oplevelse af produktet.

Den største udfordring ved at anvende låg, som sidder fast på emballagen, er omfanget af de ændringer i værdikæden, som løsningen medfører.

I forhold til Europa alene, vil mere end 1.000 af de emballageløsninger, som virkomheden leverer i dag, skulle transformeres.

Det svarer til over 20 milliarder låg, der forventes at blive konverteret. Samtidig skal det sikres, at transformationen minimerer indvirkningen på kundernes drift, optimere forbrugeroplevelsen og bidrager til både at minimere affald og udvikling af emballage med øget plantebaseret og genanvendeligt indhold, påpeger producenten.

Initiativer er en milepælene i virksomhedens rejse mod at producere verdens mest bæredygtige fødevareemballage i form af en karton, der er fremstillet af 100 procent vedvarende eller genanvendte materialer, og som dermed er fuldt genanvendelig og CO2-neutral, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik