Teknovation Logo
robot

 
  • Valk Welding runder i år virksomhedens første 60-årsjubilæum.

8. april 2021, kl. 17:06 

60 år med Valk Welding

I 2021 runder hollandske Valk Welding 60-året for opstarten. Samtidig er det også 60 år med “Strong Connections” til industrien, fremhæver firmaet.


Valk Welding står i 2021 over for en milepæl for svejserobotintegratoren.

Med grundlæggelsen af ​​“LAS Verkoopmaatschappij” startede Remco H. Valks far tilbage i 1961 det firma, der siden er vokset til en af ​​de største svejserobotintegratorer i Europa. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Automatisering af svejseteknologi har altid været en vigtig del af salget af svejsetråd og svejseudstyr,” siger Remco H. Valk. Dette førte til levering af den første svejserobot i slutningen af ​​1970'erne.

Den efterfølgende vækst var et resultat af en aktiv markedsudvikling inden for svejseteknologi, hvor filialer i Danmark, Tjekkiet, Frankrig og Tyskland blev etableret fra 2004, og Valk Welding kunne betjene sine kunder langt ind i Europa.

Med 170 faste medarbejdere og en fast gruppe på yderligere 25 timelønnede er Valk Welding Group i Europa vokset til en professionel og formidabel aktør inden for svejserobotisering.

På trods af begrænsningen af ​​Covid-19-krisen har virksomheden det seneste år udvidet sin organisation yderligere, herunder idriftsættelse af en salgs-, uddannelses- og samlefabrik i Tjekkiet, udvikling af Management Information System (MIS 2.0) og idriftsættelse af Valk Welding Precision Parts, hvor svejserobotspecialisten fremstiller robotbrændere og slangepakker helt i eget regi.

Robotbrændere og slangepakker udgør en vigtig komponent i alt, og er fra samme leverandør i Valk Welding svejserobotinstallationer. Disse er udviklet internt og er udelukkende lavet til Valk Welding-svejserobotsystemer. Med sin egen produktionsfacilitet til disse produkter af egenudviklede robotbrændersystemerne er firmaet nu 100 procent uafhængig af tredjeparter i leverandørkæden, fremhæver Remco H. Valk.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik