Teknovation Logo
robot

 
  • Stefan Buchner er pr. 1. marts tiltrådt som direktør i AMKmotion.

1. marts 2021, kl. 12:54 

Stefan Buchner leder nu AMKmotion

Med virkning pr. 1. marts er Stefan Buchner tiltrådt som direktør i AMKmotion GmbH+Co. KG, som er blevet opkøbt af Arburg-ejerne, Hehl & Keinath, der med Stefan Buchner i spidsen for aktiviteterne, venter at styrke komponentproducenten AMKmotions aktiviteter.  


Den tyske plastsprøjtestøbemaskinfabrikant Arburg GmbH har knyttet tættere bånd til AMKmotion, som særligt gør sig inden for styrings- og bevægelseskomponenter til maskinbyggere.

Det er en naturlig udvikling efter at Arburg-ejerne, Hehl & Keinath, har overtaget den ligeledes tyske teknologivirksomhed, og således banet vejen for familieskabet med Arburg. For at markere de tættere bånd og strategien ledes AMKmotion pr. 1. marts af 39-åirge Stefan Buchner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Stefan Buchner har en kandidatuddannelse, og har haft flere ledende stillinger inden for netop virksomheder med styringsteknologi og øvrig maskinbygning, så han er godt klædt på til opgaven med både at videreføre AMKmotions eksisterende aktiviteter og samtidig knytte bånd til ejerfamiliens egen maskinfremstilling inden for plastsprøjtestøbning, fremhæver Arburg-ejerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik