Teknovation Logo
robot

 
  • Det var et velafviklet forsvar af sin seneste doktorafhandling, somprofessor, ph.d. Hans Nørgaard Hansen afholdte ved DTU Mekanik.

26. februar 2021, kl. 16:48 

Velafviklet Hans Nørgaard Hansen-doktorafhandling

Professor, ph.d. Hans Nørgaard Hansen forsvarede fredag ved DTU Mekanik sin doktorafhandling "Design &  manufacturing of micro products – a framework based on process chains & metrology”.


Professor, ph.d. Hans Nørgaard Hansen, der er en af de førende forskere inden for mikroprodukter, der blandt andet anvendes i elektronik som mobiltelefoner, sensorer og høreapparater, har samlet sit banebrydende arbejde i en doktorafhandling, som er en systematisk tilgang til at sammentænke design, produktion og kvalitetstjek af mikroprodukter, som han fredag forsvarede ved DTU Mekanik.

Temaet for doktorafhandlingen er en systematisk metode til design og fremstilling af mikrokomponenter. Metoden er operationel i den forstand, at man som designer, produktionsingeniør eller kvalitetsingeniør vil kunne bruge den som omdrejningspunkt for en optimeret dialog.

Mikroprodukter kan for eksempel være små mekaniske komponenter i mobiltelefoner, der er under 1 millimeter.

Ud over Hans Nørgaard Hansens virke ved DTU Mekanik er han aktuelt også involveret i et tæt samarbejde med MADE, og han har tidligere stået i spidsen for forskningstemaet ’3D print og nye produktionsprocesser’ forsknings- og innovationsplatformen MADE SPIR.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik