Teknovation Logo
robot

 
  • Chefkonsulent Henrik Pedersen er tilknyttet afdelingen i Præstø.

13. januar 2021, kl. 10:12 

Jyske 100 Plus er nu også på Sjælland

100 Plus, der har sit hovedsæde ved Silkeborg, er nu også på Sjælland, hvor konsulenvirksomheden således vil rådgive mindre og mellemstore virksomheder med udgangspunkt fra Præstø.


Konsulentvirksomheden 100 Plus har udset sig den 61-årige Henrik Pedersen til at lede den første afdeling på Sjælland.

Henrik Pedersen har titel af chefkonsulent og partner, og skal stå i spidsen for Præstøafdelingen. 

Han har en baggrund i den finansielle branche og har både været børsmægler i London og København samt erhvervsrådgiver i Nykredit og SEB.

Dermed har han en praktisk viden og et indgående kendskab til de strategiske og ledelsesmæssige udfordringer mange mindre og mellemstore virksomheder har i en tid med blant andet Covid-19, vurderer Ole Buch.

"Virksomhederne har faktisk mange muligheder. For os handler det om at fjerne de barrierer, der hæmmer væksten. Fritages lederen for driftsopgaver for i stedet at koncentrere sig om ledelse og fremtid, så kommer resultaterne," siger Henrik Pedersen.

100 Plus blev etableret i 1993, og kan trække på stifterens centrale position i det internationale konsulentsamarbejde Cross-Border Business Consultants, der har til formål at hjælpe danske virksomheder ud på de udenlandske markeder. I dag omfatter netværket 18 konsulentvirksomheder i 20 lande. Silkeborg-firmaet er også partner i det internationale samarbejde IPTER, som omfatter mere end 52 rekrutteringsspecialister i mere end 45 lande, fordelt på seks kontinenter. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik