Teknovation Logo
robot

 
  • SAS's hidtidige topchef Rickard Gustafson skal i løbet af årets første halvdel afløse Alrik Danielson som CEO for SKF-koncernen.

12. januar 2021, kl. 07:34 

Rickard Gustafson til tops i SKF

Det bliver Rickard Gustafson som i årets første halvdel tager over som CEO for SKF AB, som afløser for den nuværende, Alrik Danielson, meddeler lejegiganten.


SAS meddelte mandag, med beklagelse, at den nuværende CEO Rickard Gustafson vil forlade flykoncernen i løbet af første halvdel af 2021, da han er blevet tilbudt en tilsvarende stilling i en stor svensk industrikoncern.

Siden er SKF AB kommet på banen, og har meddelt, at det er dem, der har udset sig Rickard Gustafson som afløser for Alrik Danielson, som lejegigantens øverste koncernchef.

Da Rickard Gustafson tiltrådte SAS for godt ti år siden var det fra en tilsvarende stilling ved forsikringskoncernen Codan/Trygg Hansa, og før det har han også haft ledende stilling i General Electric.

Uddannelsesmæssigt har Rickard Gustafson en M.Sc.-grad i teknologi fra det svenske Linköping Universitet.

SKF-bestyrelsesformand Hans Stråberg glæder sig over tilknytningen af Rickard Gustafson, der er fundet efter en grundig søgeproces, som bestyrelsen nu har afsluttet med beslutningen om ansættelsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik