Teknovation Logo
robot

 
  • Det er gjort nemmere for industrien at finde AMU-kurser inden for bæredygtighed, fremhæver Industriens Uddannelser.

19. november 2020, kl. 06:44 

Lettere adgang til bæredygtigheds-kurser

En ekstra indgang til kursusportalen amukurs.dk skal nu gøre det nemmere for industriens virksomheder og medarbejdere at finde kurser, der styrker kompetencerne inden for bæredygtighed.


Med tilføjelsen af yderligere end indgang på amukurs.dk, som gør det nemt at finde AMU-kurser inden for bestemte brancher og kompetenceområder, er der også blevet lettere adgang til at finde bæredygtigheds-relaterede kurser.

"Der findes en lang række AMU-kurser, som på forskellig vis styrker virksomhedernes arbejde med bæredygtighed. Det kan fx være inden for bæredygtige teknologier eller forsvarlig håndtering af materialer i produktionen. Nu bliver det endnu nemmere for brugerne at finde netop disse kurser og få overblik over mulighederne," siger Lone Folmer Berthelsen, næstformand i Metalindustriens Uddannelsesudvalg og underdirektør i DI.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Indgangen om bæredygtighed viser kurser til et bredt udsnit af industrien. Der er for eksempel kurser om konkrete bæredygtige teknologier, og om hvordan man overholder miljøkrav. Under indgangen findes også kurser, hvor man kan blive dygtigere til at arbejde med genanvendelse samt optimering af produktion og drift.

"En virksomheds arbejde med bæredygtighed – uanset branche - afhænger af medarbejdernes kompetencer på området. Det er vigtigt, at de bliver klædt på til at kunne agere bæredygtigt i deres daglige arbejde," lyder det fra Pia Maul Andersen, næstformand for Industriens Fællesudvalg og 3F Industri.

Og netop vigtigheden af kompetenceudviklingen i virksomhederne ligger også Dansk Metal på sinde:

"Faglærte er en del af den grønne omstilling. Med AMU-kurser kan faglærte styrke deres kompetence inden for bæredygtighed yderligere. Det er vigtigt, at vi gør det tydeligt, hvad AMU kan tilbyde inden for dette område," siger Kasper Palm, der er formand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg og forbundssekretær i Dansk Metal.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik