Teknovation Logo
robot

 
  • Indlemmelsen af Blaaholm Hard Automation i Eltronic Group besegles her af Torben Blåholm (t.v.) og Lars Jensen (t.h.).

14. september 2020, kl. 13:12 

Eltronic overtager Blaaholm Hard Automation

Eltronic Group meddeler, at virksomheden har købt Blaaholm Hard Automation, med virkning pr. 10. september, og vil fortsætte virksomheden under navnet Blaaholm A/S. Der vil have samme setup og nøglepersoner, som hidtil.


Den største division i konkursen i Blaaholm - Blaaholm Hard Automation - vil blive fortsat, og med direktør Torben Blåholm i spidsen, meddeler Eltronic Group fra Hedensted.

Det betyder, at Blaaholm fortsat vil levere Turnkey-produktionsudstyr til vindmøllemarkedet, hvor man har opbygget speciale i blandt andet on- og offshore-tårnfabrikker, samt monopileproduktion. Kontaktoplysninger på medarbejdere, hjemmesider og mailadresser fortsættes således uændret.

”Med et skærpet blik på Hard Automation og innovative løsninger, ser vi frem til fortsat at kunne servicere eksisterende og nye kunder med højtkvalificeret arbejdskraft og en stærk global position,” siger CEO i Eltronic Group Lars Jensen.

I Eltronic Group får Blaaholm adgang til en komplet og global forretningsplatform bestående af en række ydelser inden for såvel global tilstedeværelse, Finans, HR, IT og QHSE med videre. Både ledelse og medarbejdere i Blaaholm kan dermed i endnu højere grad end tidligere stille skarpt på at skabe de teknologiske løsninger, som er med til at forbedre kundernes konkurrenceevne, fremhæver Lars Jensen.

Med opkøbet af Blaaholm beskæftiger virksomhederne i Eltronic Group A/S nu omtrent 650 medarbejdere og omsætter på årsbasis i størrelsesordenen 800 millioner kroner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik