Teknovation Logo
robot

 
  • De idylliske rammer ved Langesø Golf Club lidt Nord for Odense danner rammerne om årets BITVA-golfmesterskaber.

30. juli 2020, kl. 07:18 

BITVA-golf i det nordfynske

Det er i år den 28. august at der holdes BITVA Golf, og denne gang er det Langesø Golfs baner, der er i spil ved "mesterskaberne", som omfatter konkurrencer for både "profesionelle" og for u-øvede.


Brancheforeningen af tekniske leverandører inden for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, afvikler hvert år golfmesterskaber. 2020-udgaven er henlagt til nordfynske Langesø Golf ved Morud.

Arrangementet finder sted fredag den 28. august. Både ”professionelle” som helt uøvede fra medlemsvirksomhederne indbydes her til at deltage i kampen om pokal- og mesterskabet 2020.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Langesø Golf Clubs faciliteter udgør rammerne, hvor kolleger mødes på kryds og tværs. Og helt i tråd med det sociale sigte arrangeres ”golf for sjov” for ikke golfere med maksimalt 12 spillere.

For de øvede holdes turneringen som Stableford med gunstart klokken 10.00 bagud med maksimum 60 spillere på stor bane. Der spilles ud fra maksimalt 36 slag på banen, valgfrit fra rød som gul tee.

Prisen er 250,- pr. person for de to første tilmeldte pr. virksomhed. Tredje og følgende skal betale 650,- pr. person. oplyser BITVA, der glæder sig til at mødes til en sjov og hyggelig dage i solen på golfbanen!

Se mere om dagen samt tilmelding her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media