Teknovation Logo
robot

 
  • Oppresset formdel, der skal skæres i Hawkeye-Pedershaabs kommende plasmaskæreautomat. Automaten finder selv centret af det runde emne ved hjælp af en probe og lægger skæringen fuldstændig præcist.

24. juni 2020, kl. 15:38 

Endnu en Hawkeye-Pedershaab-ordre

Migatronic Automation i Aabybro har fået endnu en ordre fra Hawkeye-Pedershaab i Brønderslev, der udvikler maskiner til betonstøbning. Migatronic Automation skal i slutningen af året levere en plasmaskæreautomat til oppressede formdele. De to nordjyske virksomheder viderefører på den måde deres mere end 30 år lange samarbejde.


Migatronic Automation skal i slutningen af året levere en plasmaskæreautomat til oppressede formdele hos Hawkeye-Pedershaab.

Den kommende plasmaskæreautomat skal aflaste en eksisterende lasercelle for at frigøre kapacitet på den til den øvrige produktion samt øge effektiviteten og produktiviteten, og den består af tre Fanuc CNC-akser og operatørpanel, og er fuldstændig tilpasset Hawkeye-Pedershaabs krav til præcis skæring af specifikke runde emner. Automaten finder selv centret af det runde emne ved hjælp af en probe. Samtidig foretager den kontrolopmålinger med probenhvilket sikrerpræcise skæringer. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”En standard plasmaskæreautomat ville ikke kunne løse den her opgave i produktionen. Vores nye automat er fuldstændig tilpasset vores emner. Det gør at vi kan levere høj kvalitet til vores kunder og sikre vores førerposition i markedet. Migatronic Automation tager udgangspunkt i vores behov og det gør en kæmpe forskel for os. Det er en fornøjelse endnu engang at samarbejde med dem,” siger Vice President Operations Morten Nørgaard, Hawkeye-Pedershaab i Brønderslev.

Løsningen vil på sigt kunne automatisere produktionen yderligere og gøre robothåndtering mulig. En håndteringsrobot skal kunne placere de specielle emner, der måler mellem 300 og 2.000 millimeter i diameter og er mellem 5 og 165 millimeter i højden, i automaten, og tage dem ud igen efter endt skæring. Det vil gøre automaten fuldautomatisk og øge produktiviteten yderligere.

Migatronic Automation og Hawkeye-Pedershaab startede samarbejdet i 1990’erne, hvor Migatronic Automation leverede de første automatiserede svejseløsninger til Hawkeye-Pedershaabs produktion. Flere af de anlæg kører stadig den dag i dag.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media