Teknovation Logo
robot

 
  • TruArc Weld 1000-systemet er udstyret med to stationer. Den ene kan desuden hæves og sænkes og giver brugerne mulighed for at vælge mellem at svejse et stort emne eller flere mindre, fremhæves det

25. maj 2020, kl. 07:00 

Trumpf lancerer cobotsvejsning

Tyske Trumpf lancerer nu for første gang et automatiseret lysbuesvejsesystem, døbt TruArc Weld 1000, og dét er en cobot-løsning.


Med TruArc Weld 1000 tilbyder  pladebearbejdningsgiganten Trumpf nu en debut inden for automatiseret lysbuesvejsning med en cobot fra Odense-baserede Universal Robots, UR.

Når en operatør manuelt har ført robotten over en komponent, udføres svejsningen efterfølgende. Det er væsentligt mere effektivt, end skulle det foregå manuelt, fremhæver producenten fra Ditizingen ved Stuttgart.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med det nye system, fremhæver Trumpf, så reagerer firmaet på den stigende mangel på kvalificerede medarbejdere og hjælper producenter med at komme godt i gang med automatiseret svejsning.

Anlægget er CEA-kompatibel og godkendt af TÜV Østrig. Dermed opfylder TruArc Weld 1000 de højeste sikkerhedsstandarder, konstateres det.

Løsningen er tiltænkt en større rolle i de kommende dage, 26. til 29. maj, når Trumpf holder et særligt Virtual Intech 2020, der i år bliver producentens udgave, af den årligt tilbagevendende husmusse, og denne gang vil byde på præsentation af alle de seneste maskiner, der demonstreres Live i showroomsfaciliteterne for deltagere, som kan følge med "hjemmefra".

Trumpf-svejesudstyr forhandles i Danmark af AVN Pladeteknik A/S, Brøndby.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik