Teknovation Logo
robot

 
  • I denne konkrete applikation, som samarbejdet indledtes med, er der ikke behov for maksimal hastighed – alligevel sorterer robotten over 60 emner pr. minut, påpeger SICK.

19. maj 2020, kl. 13:42 

Belt-Picking-Sensor App til Pick-&-Place-opgaver

SICK har i samarbejde med robotproducenten Stäubli skabt en løsning til picking-processer på kørende transportbånd. Her lokaliseres 3D-delene med en Belt-Picking-Sensor App, der implementeres ved hjælp af SICK AppSpace.


I et pilotprojekt, der blev gennemført sammen med Stäubli, om sortering ved hjælp af robotproducentens FAST picker TP80 he på et kørende transportbånd kombineret med TriSpectorP1000, åbner SICK nu op for mange forskellige anvendelsesområder.

3D-teknologien anbefales til formustabile objekter og objekter med forskellig højde såvel som detektion af dobbelte lag. Sammen med en encoder detekterer sensoren hvert enkelt objekts position sikkert og præcist, fremhæver SICK. Når elementets position er detekteret tredimensionalt, transmitteres koordinaterne til FAST picker TP80 he. Dens vakuumgriber samler så emnerne enkeltvist op fra båndet og placerer dem i et fastlagt mønster. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


TriSpectorP1000 detekterer produkternes position ved hjælp af såkaldt lasertriangulation, som også gør det muligt at beregne deres højde og volumen. Derudover anvender FAST picker TP80 he måledataene til at lægge produkterne ensartet.

Med SICK AppSpace tilbyder SICK at "skræddersy" 3D-vision-løsninger til fleksibel automation. SICK AppSpace integrerer et stigende antal programmerbare enheder, der er baseret på teknologier som 2D- og 3D-vision, RFID og LiDAR. Med de funktioner, som programmeringsinterfacet (API) stiller til rådighed, udvikles såkaldte SensorApps.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik