Teknovation Logo
robot

 
  • Mercantec-uddannelseskonsulent Michael Fast opfordrer virksomhederne til aktuelt at lade hjemsendte medarbejdere dygtiggøre sig på erhvervsskolens online-kurser ved hjemme-PC'erne.

1. april 2020, kl. 10:07 

Interesse for online-kurser

De medarbejdere, der er mere ved skærmene p.t. er en oplagt målgruppe for efteruddannelse og dygtiggørelse med online-efteruddannelse, opfordrer Mercantec Viborg/Bjerringbro.


Mercantec tilbyder løbende online-kurser, som ikke mindst er lette at gå til, når man, som mange gør lige nu, arbejder hjemmefra ved PC´en. Mercantec tilbyder derfor, at fastholde virksomhedens dygtige medarbejdere, og understreger, at det koster forbavsende lidt.

Staten kompenserer nemlig virksomhedens lønudgifter, mens medarbejderne er på kursus svarende til 100 procent af højeste dagpengesats, påpeger Mercantec videre.

Blandt de kommende muligheder er blandt andet en uddannelse med titlen: Automatiske anlæg 1-1, el-lære og relæteknik, der indledes den 6. april, og kører over i alt fem hverdage online, frem til og med den 11. august.

Her bliver deltagerne i stand til at opbygge og afprøve mindre relæstyringer, udføre målinger af strøm, spænding og modstand på elektriske kredsløb samt tilslutte en trefaset motor og fejlfinde på disse.

Se komplet liste med Mercantecs aktuelle online-kurser ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik