Teknovation Logo
robot

 
  • GPV-koncernchef Bo Lybæk fylder den 12. april 60 år.

1. april 2020, kl. 11:12 

Bo Lybæk fylder 60 år

Koncernchef Bo Lybæk fra GPV International A/S fylder 12. april 60 år. Gennem mere end 20 år har han fungeret som CEO i flere internationale virksomheder, og beskæftiget sig med en række forskellige brancher inden for produktion. Dertil kommer flere bestyrelsesposter.


GPV-topchef Bo Lybæk fylder 60 år søndag den 12. april.

Bag sig har Bo Lybæk en mere end 30 år lang erhvervskarriere med international ledelse som omdrejningspunkt. Siden 1996 har han fungeret som CEO i flere internationale virksomheder, heraf de seneste 12 år som koncernchef i GPV International A/S. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Bo Lybæk er oprindeligt uddannet civilingeniør ved Aalborg Universitet i 1986, fulgt op af flere internationale uddannelser blandt andet en MBA fra Universität St. Gallen i Schweiz.

Efter endt civilingeniøruddannelse startede karrieren hos Terma A/S i Grenaa, hvor Bo Lybæk blev ansat som udviklingsingeniør. Siden flyttede han og familien til Schweiz, hvor han tiltrådte i ansættelser som vicedirektør samt produktions- og teknisk leder først hos den schweiziske virksomhed Cellpac AG og efterfølgende hos Biberist AG.

Efter knapt otte år i Schweiz gik turen tilbage til Danmark, hvor Bo Lybæk i 1996 tiltrådte som administrerende direktør hos LR Plast A/S. Det var første gang, at Bo Lybæk for alvor skulle sidde for bordenden i en virksomhed, og det skete på foranledning af den navnkundige advokat Kai Michelsen, der på daværende tidspunkt var bestyrelsesformand i flere danske selskaber. Det var Ludvig Hybschmann, der på daværende tidspunkt var adm. direktør hos Løgstør Rør A/S, der ansatte Bo Lybæk som chef for LR Plast A/S.

Karrieren har siden budt på administrerende direktør-stillinger i Hydro Extrusion Denmark A/S og Norsk Hydro Danmark A/S, inden Bo Lybæk i 2008 blev ansat som administrerende direktør i GPV International.

Udover GPV International er Bo Lybæk i dag engageret i en række bestyrelser, heriblandt hos GPV International A/S, hvor han er formand for alle virksomhedens datterselskaber. Han er desuden næstformand i bestyrelsen hos DI Digital og bestyrelsesmedlem i Fremstillingsindustrien, som også hører under DI. Dertil kommer bestyrelsesroller i Esbjerg Farve- & Lakfabrik, A/S Jydsk Aluminiums Industri og KSN A/S.

60 års-dagen skulle have været fejret med reception og familiefest, men på grund af Covid-19-forbeholdene er markeringen blevet udskudt til efteråret. På selve dagen bliver der dog holdt en mindre markering med den allernærmeste familie. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik