Teknovation Logo
robot

 
  • Camilla Saksager Uggerhøj, som er ansat som controller og Mads Mayntzhusen Purkær, der er tilknyttet som Key Account Manager, er netop indlemmet i Nordelektro-teamet.

1. april 2020, kl. 11:38 

Styrket Nordelektro-team

To nyoprettede stillinger ved Nordelektro er aktuelt blevet besat, og derved er teamet styrket med dels Mads Mayntzhusen Purkær, der er tilknyttet som Key Account Manager og Camilla Saksager Uggerhøj, som er ansat som controller i den nordjyske virksomhed.


Pr. april har Nordelektro A/S ansat Mads Mayntzhusen Purkær, 37 år, i en nyoprettet stilling som Key Account Manager.

Han er uddannet installatør og kommer fra en stilling som serviceleder hos Lindpro i Aalborg med overordnet ansvar for stærkstrøms- og svagstrømsafdelingen. CV’et tæller endvidere ansættelser som Department Manager hos ENIIG, projekt- og afdelingsleder hos HEF, service- og projektleder hos Kemp & Lauritzen samt serviceleder hos Mariendal Electrics.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Som Key Account Manager er Mads Mayntzhusen Purkær tildelt det daglige ansvar for den hastigt voksende Multiservice-forretning, der tilbyder kunden en samlet løsning for drift, vedligehold og optimering af alle tekniske installationer og anlæg, oplyser Nordelektro.

Ligeledes har virksomheden pr. april ansat Camilla Saksager Uggerhøj, 34 år, i en nyoprettet stilling som controller.

Hun er uddannet cand.merc.aud og HD i Regnskab & Økonomistyring og kommer fra en stilling som revisor i Beierholm, hvor hun har arbejdet siden 2008.

Som controller hos Nordelektro er Camilla Saksager Uggerhøj ansvarlig for økonomistyringen og får en central rolle i den forretningsmæssige udvikling af virksomheden som finansiel sparringspartner for ledelse og overmontører. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik