Teknovation Logo
robot

 
  • Wireless fra Steute er seneste trådløse netværksløsning for distribution af sensordata.

Teknovation nr. 4/2020

Trådløs digitaliseret produktion

Wireless er den seneste udgave af Steutes trådløse netværksløsning ”nexy”, der skal gøre det nemmere for brugerne at sende sensordata til IoT-enheder eller til andre overordnede IT-systemer.


Tyske Steute Schaltgeräte GmbH & Co. KG har sit eget udvalg af trådløse netværkskompatible sensorer, og den seneste i "nexy"-serien er Wireless.

Med den kan alle tilsluttede sWave.NET-feltenheder modtage fjernopdateringer via firmwaren fra trådløse sensorer i hele virksomheden. Opdateringer sendes til sensorbroen og distribueres derfra ud til det lokale netværk. På denne måde fungerer alle terminalenheder med den seneste software med en minimal arbejdsindsats.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ydermere kan brugerne gemme den senste konfiguration af sensorsbroen, og derfor tildeles alle parametre i det trådløse netværk automatisk med et File Transfer Protocol, FTP-drev. I den seneste softwareudgave kommunikerer sensorbroen også med brugerens SAP-system via en ekstra SAP-forbindelse, fremhæver Steute.
 
Prooducenten fremhæver, at man med seneste "nexy"-setup digitaliserer, integrerer og automatiserer produktionsprocessen.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik