Teknovation Logo
robot

 
  • COST vil aktuelt etablere 45 internationale forskernetværk.

25. marts 2020, kl. 16:52 

COST etablerer 45 forskernetværk

The European Cooperation in Science & Technology, COST, vil etablere 45 internationale forskernetværk, der hver især skal bane vejen for ny viden inden for de udvalgte fagområder. Danske forskere og virksomheder kan søge om at deltage i et af de kommende forskernetværk.


45 såkaldte COST-forskernetværk er på vej inden for udvalgte videnskabelige discipliner, hvor de skal forberede deltagerne på at være med i forskningsprojekter under Horizon 2020 eller Horizon Europe.

Netværkene kaldes også COST-aktionerne, og de finansierer blandt andet træningsskoler, seminarer og forskeres adgang til forskningsinfrastruktur. 

De 45 netværk spænder over et bredt fagligt felt med temaer som for eksempel: Paneuropæisk genskovning og restaurering af skove. Trivsel og mentalt helbred i den akademiske verden. Bæredygtig fødevareemballage med mange flere.

Hvert forskernetværk er organiseret omkring en managementkomité (kaldet MC) og en række arbejdsgrupper. Til hver managementkomité kan Styrelsen for Forskning & Uddannelse nominere op til to danske medlemmer og tre suppleanter.

Ønsker man, at Styrelsen for Forskning & Uddannelse skal nominere én til en aktions managementkomité, skal man sende en interessetilkendegivelse, indeholdende kort CV og kort redegørelse for, hvordan ens forskning passer ind i aktionen

Der er ansøgningsfrist den 11. maj, oplyser Styrelsen for Forskning & Uddannelse.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik