Teknovation Logo
robot

 
  • Technicon-direktør og medstifter Casper Hansen stiller firmaets ingeniørkundskaber til rådighed for produktionsvirksomheder, der har akutte behov i den særlige situation, som landet nu befinder sig i.

12. marts 2020, kl. 10:24 

Technicons kompetencer tilgængelige

Industrien behøver ikke at gå helt i stå, fastslår direktør Casper Hansen, Technicon i Hobro, som understreger, at virksomheden fortsat arbejder, og kan nås gennem Remote Services, skype eller telefonisk. Interesserede kan trække på virksomheden inden for automatisering, men også øvrige ingeniørkompetencer er tilgængelige.


Danske virksomheder rammes naturligt af den skærpede situation som følge af Covid-19-udbredelsen. I den helt ekstraordinære situation, stiller Technicon sine kompetencer til rådighed for interesserede.

"Virksomheder, som i denne periode mangler nøglemedarbejdere til at udføre diverse opgaver som programmering eller 3D Cad-tegning med videre, ligesom naturligvis vores primære automatiseringserfanger, kan trække på os efter nærmere aftale," siger Casper Hansen.

Han peger videre på, at mange af de udfordringer, som man produktionsteknisk kan støde ind i, kan supporteres på anden vis end ved personligt fremmøde.

Technicons team arbejder, og har adgang til alle firmaets systemer, og kan bistå også med Remote Services – eksempelvis gennem skype eller telefonisk - og der kan også sagtens udveksles data via e-mails med videre, i det omfang, der er behov, så virksomhederne kan komme så godt igennem ugerne, som muligt, anfører Technicon-direktøren.

I takt med at store dele af landet lukker ned i denne periode, er der også en oplagt anledning til at få udført serviceopgaver på sit produktionsanlæg, anfører Casper Hansen videre, og opfordrer interesserede til at henvende sig.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik