Teknovation Logo
robot

 
  • Gruber i Haderslev har været grundige i forbindelse med ombygningen af specialmaskinen, der nu fremstår som ny, fremhæver virksomheden.

20. februar 2020, kl. 12:51 

Millionbesparelse når Gruber ombygger

Haderslev-værktøjsfabrikken Gruber har aktuelt ombygget en montagemaskine for en medicinalvirksomhed, hvilket har givet kunden en millionbesparelse.


Da en medicinalvirksomhed for godt ti år siden fik leveret en montagemaskine, var det Gruber i Haderslev, der stod for leverancen. Og nu, hvor den trængte til en opgradering er det ligeledes værktøjsfabrikken, der har ombygget montagemaskine, hvorved brugervirksomheden har sparet mellem fire og fem millioner kroner i forhold til at købe en ny.

Maskinen stanser og monterer gummi i diameter 8 aluminiumkapper. Produktionen har kørt upåklageligt. Faktisk har maskinen kørt langt flere emner i minuttet end oprindelig lovet, og kan nu, efter ombygningen, også stanse og montere gummi i diameter 11-kapper, oplyser Gruber-CEO Poul Bek.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ombygning af maskinen koster mellem en og to millioner kroner, men det er alligevel en rigtig god forretning for kunden. En ny tilsvarende maskine vil nemlig koste cirka seks millioner. Derfor sparer virksomheden mellem fire og fem millioner ved at vælge at ombygge maskinen, påpeger Poul Bek.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik