Teknovation Logo
robot

 
  • DIRA åbner for standbooking i forbindelse med DIRA's årsmøde d. 4. marts. Sidste år måtte DIRA melde udsolgt og slog rekord med hele 69 udstillere, fremhæver organisationen.

20. februar 2020, kl. 10:17 

Større ROBOTBRAG i vente

Teknologisk Institut og DIRA's arrangement ROBOTBRAG herunder DIRA Business har fået vokseværk. Interessen for arrangementet var i 2019 så stor, at der i 2020 holdes to ekstra aktivitetsdage under begivenheden, oplyser DIRA.


Efter den store interessen for arrangementet ROBOTBRAG herunder DIRA Business i 2019, har arrangørene fra Teknologisk Institut og DIRA valgt at afholde to ekstra aktivitetsdage ved begivenheden i 2020.

Der bliver demed tilføjet en international konference dagen før, og en læringsdag for landets uddannelser dagen efter, oplyser DIRA.

"Vi har haft en forrygende udvikling i interessen for ROBOTBRAG i de seneste år, og vi glæder os til at åbne dørene op for rekordmange robotaktører og -entusiaster til årets arrangement," siger bestyrelsesformand for DIRA, Kim Reeslev, sammen med centerchef hos Teknologisk Institut, Kurt Nielsen,

2020-arrangementerne holdes torsdag den 19. november og skal igen udgøre et samlingspunkt for robotaktører og virksomheder, der er nysgerrige på robotteknologiens nye muligheder. Sidste år deltog 1500 besøgende i dagen. En rekord, arrangørene er ivrige efter at slå i år.

"Vi har store ambitioner for arrangementet, og med de udvidelser vi har foretaget os, gør vi det større end nogensinde før," siger Kurt Nielsen.

Blandt andet forventer parterne besøg fra mindst 600 elever og studerende på den nye læringsdag, der holdes 20. november.

"Vi vil gerne udnytte muligheden for at bygge broer til landets uddannelsesinstitutioner, så vi i endnu højere grad kan samarbejde om at skabe innovative løsninger på nogle af industriens største udfordringer," siger Kim Reeslev.

Dagen er målrettet erhvervsskoler, erhvervsakademier, universiteter samt øvrige interesserede studieretninger fra hele landet. Her står relevante fagpersoner til rådighed med oplæg, besvarelse af spørgsmål og demonstrationer af nogle af de nyeste teknologier, som er under udvikling.

Videnscenterchef på Videnscenter for Automation & Robotteknologi på Syddansk Erhvervsskole, tilføjer:

"Det er en oplagt mulighed for os at vise vores elever, hvilke muligheder og udfordringer robotindustrien står over for lige nu. Det er vigtigt at gøre opmærksom på det her fagområde, som unægtelig vil komme til at fylde mere af fremtidens arbejdsmarked."

På baggrund af forespørgsler fra udenlandske interessenter bliver der som del af ROBOTBRAG 2020 også afholdt en konference, hvor danske og internationale robotaktører kan mødes og drøfte udfordringer, behov og forretning. Meningen er at styrke det faglige netværk i branchen – en opgave Kurt Nielsen glædeligt tager ansvar for.

"Ved at afholde det her internationale møde håber vi på at danne grobund for en masse nye innovative partnerskaber, der kan være med til at fremme robotindustrien," siger Kurt Nielsen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik