Teknovation Logo
robot

 
  • På årets Preview-miniudstilling præsenterede 40 af messens udstillere på mindre informationsstande et bredt udsnit af de væsentligste produkter, der vil blive lanceret for alvor på april måneds Hannover Messe 2020.

12. februar 2020, kl. 14:17 

Automatisering skaber industriel transformation

På Hannover Messe 2020 Preview løftede arrangørerne sløret for de vigtigste temaer på årets messe. Det er stadig digitalisering, kunstig intelligens, 5G-netværk og cloud computing med videre, der er på programmet, men, også robotløsninger og andre tiltag i forbindelse med automatisering af produktionen er i fokus.


Ved det aktuelt afholdte Hannover Messe Preview 2020, offentliggjorde messearrangørerne messens hovedtema, der er i år er 'Industriel transformation'.

Endvidere præsenterede man et nyt layout af messeområdet, hvor en del fagområder flytter til andre haller. Eksempelvis fylder det store hovedområde 'Automation, Motion & Drives' alle hallerne fra Hal 3 i nord til Hal 13 i Vest, og samtidig er underleverandørområdet 'Engineered Parts & Solutions' blevet flyttet til hallerne 19 til 23. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Administrerende direktør Jochen Köckler, Deutsche Messe AG, indledte årets Preevent med at fortælle om trends og temaer på Hannover Messe 2020, der holdes 20. til 24. april:

”Hannover Messe har som målsætning at fremme den digitale omstilling af industri, energi og logistik. På Hannover Messe 2019 viste udstillerne således omkring 500 markedsklare eksempler på kunstig intelligens og samspillet mellem menneske og maskine, og i 2020 fortsættes dette under hovedtemaet 'Industriel transformation' med talrige innovationer og løsninger til digitaliserede fabrikker, forsyningskæder og energisystemer.Nogle af de vigtigste trends er eksempelviskunstig intelligens og 5G-teknologi i industrien, CO2-neutral produktion og løsninger for fremtidens energiforsyning,” påpeger Jochen Köckler.

Indonesiens ambassadør I Tyskland Arif Havas Oegrosenohavde et indlæg om Indonesien og indonesisk industri, idet landet er ’Partnerland’ på Hannover Messe 2020, efterfulgt af Partner Program Manager Christoph Berlin, Azure lndustrial loT, Microsoft Corporation, der inspirerede med et indlæg om 'Intelligent Manufacturing at a Scale', hvor han blandt andet kom ind på systemer og rammer for datasamkøring, en åben platform for produktion samtautomatiseret machine learning.

På miniudstillingen i tilknytning til konferencelokalerne præsenterede 40 af messens udstillere på informationsstande et bredt udsnit af de produkter, der vil blive lanceret på Hannover Messe 2020. Eksempelvis viste Beckhoff Automation deres TwinCAT-løsninger for Cloud Engineering, Igus præsenterede kommende stepmotorer med gear af plast og Pepperl+Fuchs udstillede en IO-Link Master med OPC UA-interface.

jsj@automatik.nu


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik