Teknovation Logo
robot

 
  • Søren Skytte Jensen, direktør i Holtec Automatic-koncernen, forventer, at Kolding-afdelingen kommer til at rumme mellem 10 og 12 medarbejdere. (Foto: Holtec Automatic)

12. februar 2020, kl. 10:16 

Holtec Automatic nu også i Kolding

En Kolding-afdeling føjes til aktiviteterne i Holtec Automatic, oplyser ingeniørhuset, som med udvidelsen ønsker at komme tættere på kunderne i Trekantområdet samt at tiltrække flere kompetencer og mere arbejdskraft.


Ingeniørhuset Holtec Automatic åbner ved overgangen februar/marts et kontor i Kolding, og styrker derved sin position i Trekantsområdet.

"Tilføjelsen af Koldingafdelingen er en naturlig forlængelse af vores strategi og fortsatte vækst. Med det nye kontor kan vi udvide vores kundekreds i hele Trekantområdet og bevæge os ind på nye forretningsområder," siger Søren Skytte Jensen, der er koncernchef og hovedaktionær i Holtec Automatic.

At valget er faldet på Kolding, er ikke tilfældigt, fordi fysisk nærhed til kunderne er essentiel i firmaets kundesegment:

"Vi opererer typisk med en radius på 60 kilometer per afdeling, så vi altid kan være inden for rækkevidde og være tilgængelig for kunderne. Softwaren kan sagtens udvikles i for eksempel Aalborg, men selve idéudviklingen og planlægningen med kunden kræver, at vores medarbejdere er tæt på og er fysisk til stede," siger Skytte Jensen, og fortsætter:

"Med tilføjelsen af Kolding dækker vi et stort og meget vigtigt forretningsområde, som vi indtil nu ikke har kunnet servicere tilfredsstillende i forhold til vores ønsker og mål for virksomheden," siger Søren Skytte Jensen.

Koldingafdelingen bliver Holtec Automatics syvende afdeling i Danmark, som også tæller kontorer i Esbjerg, Lem, Ringkøbing, Herning, Hobro, Aalborg og Sønderborg samt derudover en produktionsafdeling i Kroatien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik