Teknovation Logo
robot

 
  • SEW udvider aktuelt firmaets række af industrielle gear i X-serien med Generation X.e.

14. januar 2020, kl. 14:42 

Industrigear tilpasset drift og omgivelser

Industrigear fra SEW er kendetegnet ved holdbarhed, en stor størrelsespalette og et fleksibelt gearhus, som er gennemgående for firmaets industrielle gear i X-serien, som aktuelt udvides med Generation X.e.


Generation X.e er baseret på disse funktioner og imponerer med sin ekstra effektivitet, oplevelse og fremragende egenskaber: Fordi disse industrielle gearkasser kan tilpasses individuelt og præcist til de respektive krav i de specifikke applikationer, både med hensyn til drift og omgivelser.

Dette resulterer i den højest mulige virkningsgrad, større sikkerhed og længere "service-life", selv i ekstremt hårde miljøer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det nye netværksbaserede miljø er med til at hjælpe kunderne, når de skal dimmensionere og konfigurerer deres gear. SEW's brancheeksperter hjælper og kan nu tage de specifikke driftsbetingelser, for kundernes behov, med i betragtning. Fordi den nye generation X.e er blevet forbedret på baggrund af industrien og applikationserfaringen fra både SEW's eksperter og deres kunder inden for minedrift, biogasanlæg, renseanlæg, cement og havnelogistik. Man kan også tage SEW med hele vejen mod ideelle og yderst effektive driftsprocesser med intelligente drevløsninger fra den nye Movi-C platform.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media