Teknovation Logo
robot

 
  • Industriens virksomheder kan nu også få FAG- og INA-lejer fra Schaeffler hos Lemvigh-Müller, meddeler grossisten.

3. december 2019, kl. 13:39 

Schaeffler i Lemvigh-Müllers lejesortiment

Et samarbejde er indledt mellem stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller og Schaeffler. Det vil styrke Lemvigh-Müller som leverandør af lejer til industrien, fremhæver grossisten.


Schaefflers INA- og FAG-lejer fåes nu hos Lemvigh-Müller, som dermed styrker sin position, siger produktchef Lars S. Pedersen:

”Vi har længe arbejdet på at udvide vores sortiment af lejer med endnu et markedsledende brand, og jeg er derfor glad for at kunne præsentere samarbejdet med Schaeffler Group, som producerer de kendte FAG- og INA-brands”, siger han, og fortsætter:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Sammen med det eksisterende program fra SKF og PTI står vi nu endnu stærkere rustet til at håndtere efterspørgslen fra den danske industri. Med et sortiment, der nu er øget med cirka 5.000 varenumre, og som vi løbende udbygger i løbet af 2020, kan vi tilbyde kunder i industrien endnu større mulighed for at samle deres indkøb ét sted”.

Også Schaeffler ser gode muligheder i aftalen:

”Vi er rigtig glade for aftalen. Lemvigh-Müller er som landets største stål- og teknikgrossist en spændende samarbejdspartner. De har et stærkt logistik setup, og de er tilstede ved mange interessante kunder. Dette er en solid forstærkning af vores tilgang til markedet,” fortæller salgschef Steffen Fabrin.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media