Teknovation Logo
robot

 
  • Exairs anti-statiske luftknive, som nu leveres med 30 procent bedre ydeevne.

19. november 2019, kl. 14:56 

Anti-statisk luftkniv med øget ydeevne

Exair har udvidet produktprogrammet med anti-statiske luftknive, som nu leveres med 30 procent bedre ydeevne, ligesom de er CE-, UL- og RoHS-certificerede, oplyser den danske repræsentant, AVS Danmark.


Gen4 standard ion-luftknive eliminerer statisk elektricitet 30 procent bedre ved lave indløbstryk, hvilket både sparer trykluft og penge.

Det fremhæver den danske repræsentant, AVS, i forbindelse med lanceringen af produktet, der kan forbedre produktionshastigheder, produktkvalitet og renhed på overfladen ligesom Gen4 standard ion-luftknive eliminerer statisk elektricitet på plastmaterialer, net, ark og andre produktoverflader, hvor itu-rivning, fastklemning eller farlige stød er et problem.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Alle de seneste produkter har gennemgået uafhængige laboratorietests for at certificere, at de opfylder de strenge sikkerheds-, sundheds- og miljøstandarder i USA, EU og Canada, der er nødvendige for at opnå CE- og UL-mærkerne. De er også i overensstemmelse med RoHS.

De tilføjne designfunktioner omfatter blandt andet metalforstærket højspændingskabel, der beskytter mod slid og snit og integreret jordforbindelse, elektromagnetisk afskærmning.

Ion-luft-kniven minimerer trykluft forbruget ved at medtage den omgivende luftstrøm i et forhold på 30:1. Den unikke forstærkede luftstrøm fører ionerne til målet, hvilket gør det muligt for ion-luftkniven at fjerne statisk elektricitet på mindre end 0,5 sekunder.

Luftmængden og hastigheden reguleres trinløst og man kan således styre om man ønsker en "let brise" til forsigtigt at fjerne forureninger eller en "stærk storm" til kraftigt at blæse det væk.

Gen4 standard-ion-luftknivene fås i længder fra 7,6 til 121,9 centimeter. Den elektriske ionkilde er stødfri og der er ingen radioaktive elementer. Der er designet en strømforsyning til at betjene de Gen4-produkter. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik