Teknovation Logo
robot

 
  • Administrerende direktør Enrico Krog Iversen, OnRobot, glæder sig over anerkendelsen af One Systems Solution-løsningerne, som giver robotbrugerne en hurtigere implementering.

19. november 2019, kl. 07:07 

LEAP Awards-guld til OnRobots

En forenet grænseflade, som sømløst forbinder alle OnRobots End-of-the-Arm-værktøjsløsninger med et udvalg af robotarme er blevet anerkendt inden for industrielt design, og One System-løsningen tildelt en guldmedalje i LEAP Awards i kategorien for industriel automation.


OnRobot’s mission om at gøre robotapplikationer hurtigere og lettere at implementere vandt genklang hos de robotteknologiske brancheeksperter i LEAP Awards’ dommerpanelet, der tildelte løsningen guld i kategorien for industriel automation.

Det glæder naturligt virksomhedens administrerende direktør Enrico Krog Iversen, der ser OnRobots hjemtagelse af guldmedaljen som en anerkendelse fra en branche, der er klar til løsninger, som nedbryder barriererne for automation:

“Med One System Solution har vi lanceret et enkelt robotsystem, som giver en hurtigere implementering, idet det gør det let, hurtigt og omkostningseffektivt for fabrikanterne at bygge kollaborative applikationer,” siger Enrico Krog Iversen.

One System Solution gør det muligt for OnRobots End-of-the-Arm-værktøjsløsninger at fungere med førende kollaborative og lette industrielle robotbrands, herunder Fanuc, Hanwha, Kuka, Kawasaki, Mitsubishi, Nachi, Techman, Universal Robots, UR, og Yaskawa, og flere robotbrands er undervejs. 

Alle OnRobot-produkter har nu en forenet grænseflade for både mekanik og kommunikation baseret på OnRobot Quick Changer, som nu er en integreret del af alle OnRobots produkter. En yderligere Dual Quick Changer inkorporerer de samme funktionaliteter, samtidig med at den giver mulighed for brug af to værktøjer i én cyklus, hvor man kan mikse og matche alt efter anvendelsesbehovene, idet man maksimerer brugen af robotter. Ved at gøre dette frigøres manuel arbejdskraft fra mange af de ’trivielle, beskidte og risikable’ arbejdsopgaver og giver medarbejderne mulighed for at gøre bedre brug af deres kompetencer i arbejdet med mere attraktive opgaver.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik