Teknovation Logo
robot

 
  • Muligheder for at identificere og eliminere mekaniske eller elektroniske svagheder i robotter er blandt andet på tapetet på dagen, fremhæver Robocluster.

19. november 2019, kl. 07:00 

Morgendagens digitale samfund

Ved et seminar i København 21. november vil branchefolk og forskere fortælle om, hvordan virksomheder får det største udbytte af robotter i et velfungerende samspil mellem software, digitalisering og State-of-the-Art-mekanik. 


Ved et arrangement 21. november hos Aaalborg Universitet i København, arrangeret af Robocluster, vil en række virksomheder og forskere fortælle om, hvordan robotter bedst implementeres i et velfungerende samspil mellem software, digitalisering og state-of-the-art mekanik.

For til trods for, at mange firmaer i dag fokuserer kraftigt på software og digitale udviklingsudfordringer, så lurer der mange potentielle faldgruber i processen frem mod Industri 4.0, både inden for mekanik og elektronik.

For eksempelvis at undgå flaskehalse i optimering af robotternes præstationer, bør alle robot- og automationsvirksomheder have en interesse i at forstå netop denne kompleksitet, understreger arrangørerne.

Blandt andre vil virksomheden virksomheden Valcon fremhæve en blind vinkel i mekanikudviklingen hos danske og internationale robotvirksomheder, hvor mekanikudviklingen ikke følger samme hastighed som elektronikudviklingen.

Af den grund har firmaet udviklet et metodesæt, døbt 'Six Theta', der sørger for, at udviklede produkter opfører sig forudsigeligt og ens hver gang, ligesom følsomheden bliver nedsat overfor tolerancer, variation i omgivelser samt påførte laster.

Denne forudsigelighed gør, at der ikke kommer nogen ubehagelige overraskelser under udvikling, industrialisering eller levetid, bedyres det.

Oplægsholderne efterfølges af et matchmaking-event, fremhæver Robocluster.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik