Teknovation Logo
robot

 
  • Med Ingersoll Rand i sortimentet er virksomheden nu totalleverandør inden for montage af små, mellem eller store skrue-/boltbespændinger, fortæller direktør Peter Larsson fra Folke-Larsens Eftf.

11. september 2019, kl. 15:28 

Præcisionsmontage hos Folke-Larsen

Folke-Larsen har forud for hi-messedeltagelsen udvidet sortimentet inden for montageværktøj ved at få Ingersoll Rand ind som varemærke, så man i dag fremstår som totalleverandør inden for montage af små, mellem eller store skrue-/boltbespændinger, og herunder også præcisionsmontage.


Blandt udstillerne i Hal L, den 1. til 3. oktober i Herning, finder man i år i Herning også Folke-Larsen Eftf., der aktuelt har føjet Ingersoll Rand til programmet, uanset om det er elektriske håndholdte maskiner eller maskiner til indbygning.

Ligeledes leverer den danske repræsentant deres elektriske serie med en transducer, der sikrer en mere optimal momentbespænding. Disse maskiner har mulighed for dataopsamling, herunder mulighed for protokol, som vi oplever, bliver mere og mere efterspurgt, fortæller direktør Peter Larsson, Folke-Larsen, forud for hi-deltagelsen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Serien af momentværktøj leveres med samme kontrolboks til alle værktøjsløsninger og i momentområdet fra 0,1 til 2.000 Newtonmeter. Fra Ingersoll Rand tilbydes endvidere et program af håndholdte batteridrevne montageværktøjsløsninger, alle med indbygget transducer, der sikrer fuld kontrol af moment, vinkel og hastighed. Denne serie leveres i både pistol- samt vinkeludformning og i momentområdet fra 0,5 til 2.000 Newtonmeter.

På standen vil der også være mulighed for Live-demonstrationer af det kollaborative skruesystem fra Weber, som nu leveres med mulighed for automatisk skruefremføring, såvel som Norbars seneste gearnøgle, der fremhæves som en intelligent og hårdfør batteri-gearnøgle med op til 4.000 Newtonmeter.

Endelig vil Folke-Larsen i Herning slå et slag for URYU´s seneste serie af akku-pulsnøgler kaldet PhoeniX.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik