Teknovation Logo
robot

 
  • Exiar har med den seneste High Lift Chip Trapper skabt en løsning, som giver en hurtig og nem måde at rengøre eksempelvis kølemiddelsumpe, oliespild eller brønde.

10. september 2019, kl. 07:16 

Kan flytte væsker længere og højere

AVS Danmark vil i Herning, 1. til 3. oktober, blandt andet demonstrere Exairs High Lift Chip Trapper, der kan flytte væsker længere og højere end hidtil.


High Lift Chip Trapper fjerner de faste stoffer, som svovl og spån, ud af brugte kølevæsker og andre væsker med et løft på op til 4,5 meter eller med vandret vakuum på op til 6 meter, fremhæver producenten Exairs danske repræsentant, AVS Danmark.

Så slipper man for, at eksempelvis metalspån i en maskinesump kan blokere indgangen til kølevæskepumpen, og derved reducerer kølevæskestrømmen og forårsager varme-relaterede skader på de dyre dele og værktøj. Regelmæssig rengøring af sumpen med en High Lift Chip Trapper eliminerer nemlig problemet samt den tabte produktions- og nedetid, understreger AVS Danmark. 

Den trykluftdrevne High Lift Chip Trapper suger den beskidte væske ind i den medfølgende tromle og fanger alle de faste stoffer ind i en genanvendelig filterpose. Ved at dreje flowventilen, bliver den rengjorte væske pumpet ud igen. Der er ingen motorer eller løse dele, der kan tilstoppe eller slides. Den sikre drift skyldes en indbygget tryk-/vakuum-udløser og en automatisk sikkerhedsafbrydelse, der forhindrer udslip eller overfyldning.

Exairs model 6190 er tilgængelig med 114, 208 og 416 liters kapaciteter. Systemerne indeholder en to-vejs pumpe i rustfrit stål, retnings flowventil, tromle, tromlelåg, lukkeventil, 3 meter vakuumslange, 6 meter trykluftslange, chip-stang, 2 filterposer og en drum dolly (hjul).

High Lift Chip Trapperne er CE-kompatible. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik