Teknovation Logo
robot

 
  • Alle RK Plasts aktiver og forpligtelser, og herunder teknologi, er overdraget til Dania Plast, der er det fortsættende selskab i fusionen.

16. august 2019, kl. 17:41 

Fusion af Dania Plast og RK Plast

Bestyrelserne for Dania Plast A/S og RK Plast A/S har besluttet at fusionere de to selskaber med regnskabsmæssig tilbagevirkende kraft pr. 1. januar, hvorfor Dania Plast er det fortsættende selskab.


Dania Plast meddeler, at RK Plast aktiver og forpligtelser er overdraget til Dania Plast A/S, der er det fortsættende  selskab i en fusion under det fortsættende navn. Dania Plast, der ejes 100 procent af RK Group
A/S, hvilket således fortsat vil være tilfældet.

Fusionen sker med universalsuccession, således at Dania Plast indtræder i alle RK Plasts rettigheder og
forpligtelser med tilbagevirkende kraft pr. årsskiftet.. Dania Plast vil derfor indtræde i alle indgåede aftaler og igangværende ordrer, meddeler de hidtidige to selskabers bestyrelser i forbindelse med den endelige godkendelse pr. 15. august.
 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dania Plast råder nu over cirka 70 plastsprøjtestøbemaskiner, der dækker området fra 25 til 700 tons lukketryk, og hvor hovedparten er automatiseret med robotter og anden industrielt automationsudstyr.

Kapaciteten på fabrikken i Mariager er senest blevet udvidet efter indkøb af tre maskiner og i løbet af oktober installeres yderligere på produktionsceller på fabrikken i Skive. Begge udvidelser er begrundet i fortsat behov for kapacitet på grund af vækst.

Den fælles organisation tæller cirka 60 medarbejdere, og tilbyder såvel rådgivning som sprøjtestøbning af teknisk plast samt øvrig bearbejdning af plastemner til fødevarekontakt, hvortil der på fabrikken i Skiv er indrettet et separat produktionslokale, fremhæver Dania Plast. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik