Teknovation Logo
robot

 
  • 9. september kan man få et indblik i NSM´s aktiviteter inden for robotautomatisering og -drift, og de uddannelsesmuligheder området rummer.

15. august 2019, kl. 14:04 

NSM viser automation og drift

I forbindelse med Byg Oven På-uddannelsesinitiativet inviterer NSM i Kolding inden for den 9. september, og demonstrerer mulighederne for efteruddannelse, når det gælder robotautomation og -drift.


NSM og Byg Oven På inviterer øvrigt virksomheder inden for hos NSM Kolding den 9. september, til et spændende arrangement om målrettet efteruddannelse.

Det sker i tidsrummet klokken 15 til 17, hvor NSM og Byg Oven På fortæller om hvordan virksomheder og ansatte kan bruge målrettet efter-videreuddannelse, så kvalifikationerne hele tiden er Up-to-Date med udvikling og behov inden for industri og produktion. 

Ud over præsentation af resultaterne hos NSM, informeres generelt om AU-uddannelserne med "Automation og drift" i fokus, og hvordan man kan ’bygge oven på’ med fagmoduler for faglærte samt generelt om akademiuddannelser – tekniske, produktionsrettede, merkantile. Endeligt er der indlæg om hvordan man kan komme i gang.

Alle interesserede medarbejdere, tillidsrepræsentanter, ledere og chefer er velkomne, fremhæver samarbejdspartnerne.

Se programmet ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik