Teknovation Logo
robot

 
  • Som den foreløbig eneste skole tilbyder EUC Nordvests smedespecialet "Smed med robotsvejsning". Et speciale, som blandt andet voksenlærlingen Peter Løth (bagerst) og smedeeleven Magnus Lund aktuelt følger.

16. august 2019, kl. 07:01 

Speciale trækker elever til EUC Nordvest

EUC Nordvest oplever stor interesse for det nye smedespeciale, "Smed med robotsvejsning", som skolen udbyder. De første elever på specialet er nu mere end halvvejs gennem første hovedforløb, og de er begejstrede for specialet, meddeler skolen.


EUC Nordvest har udviklet specialet "Smed med robotsvejsning" sammen med en række førende virksomheder fra branchen, og i tæt samarbejde med Industriens Uddannelser.

Peter Løth og Magnus Lund har begge valgt at skifte skole, fra EUC Nord i Frederikshavn til EUC Nordvest, netop fordi de her kan tilegne sig de efterspurgte kompetencer inden for robotsvejsning: 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Det er et spændende speciale, hvor man ikke bare skal arbejde med sine hænder, men hvor man i høj grad også skal bruge hovedet. Teknologi, robotter og computere er fremtiden – også i smedebranchen - så det her er virkelig et speciale med potentiale. Jeg kan mærke for hver time, at jeg lærer nyt," lyder det fra Peter Løth, der er voksenelev hos ØRUM-Smeden i Taars.

Sammen med smedeelev Magnus Lund, ligeledes fra ØRUM-Smeden, har han benyttet sig af muligheden for at følge det nye speciale:

"Jeg færdiggjorde mit grundforløb på skolen i Frederikshavn og skiftede så til EUC Nordvest, da jeg skulle på første hovedforløb. Og der er blevet taget rigtig godt imod os. Det hele har fungeret fint, og jeg er rigtig glad for at have skiftet," lyder det fra Magnus Lund, som bor på EUC Nordvests skolehjem, mens han er på skoleophold.

Næste hold på smedespecialet starter op den 7. oktober, og der er stadig fem ledige pladser.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik