Teknovation Logo
robot

 
  • Det 1.700 kvadratmter store Engel Technikum er nu færdiggjort ved Schwertberg-hovedsædet.

4. juli 2019, kl. 07:19 

Engel indvier Technikum i Schwertberg

Engel har ved hovedsædet i Schwertberg, Østrig, netop taget en 1.700 kvadratmeter stor tilbygning i brug, der har fået navnet Engel Technikum, hvor kunderne fra start særligt kan se Inject 4.0-teknologier i praksis.


Kunderne inviteres i stigende grad forbi hovedsædet i østrigske Schwertberg, oplyser Engel i forbindelse med en aktuel opført 1.700 kvadratmeter tilbygning, der er indrettet som såkaldt Engel Technikum, nu står færdigt.

"Vi har nu her skabt en egentlig pilotfabrik for den vertikale integration af Industrie 4.0-teknologier i plastsprøjtestøbningen, så vi kan demonstrere vores bud på løsninger for kunderne, og vise dem vejen til Smart Production," siger Engel-CEO, dr. Stefan Engleder.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han kalder det gerne et kunde-Technikum. Det er sammen med kunderne, at løsningerne skal videreudvikles, og med Inject 4.0-teknologierne, føler Engel sig godt klædt på den udvikling.

Pilotfabrikken ser Stefan Engleder ikke som det endegyldige. Næste mål er en LIT Factory-præsentation, ligeledes understøttet af egne digitale systemer, og som skaber den videreudvikling i kundernes produktion, som Engel Technikum er sat i verden for at demonstrere. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik