Teknovation Logo
robot

 
  • Carl Erik Skjølstrup er nu Vice President of Production hos Blue Ocean Robotics.

2. juli 2019, kl. 07:37 

Carl Erik Skjølstrup hos Blue Ocean

Blue Ocean Robotics meddeler, at Carl Erik Skjølstrup er ansat som Vice President of Production på baggrund af hans erfaring fra blandt andet Vestas, LEGO, Newtec og senest Blue Workforce.


Carl Erik Skjølstrup er en anerkendt ekspert i produktionsudvikling. Han har udviklet sit speciale gennem mere end ti år hos Vestas som Vice President for Engineering, fem år hos LEGO som Senior Director og senest et par år som COO hos Blue Workforce i Aalborg.

Carl Erik Skjølstrup er oprindeligt uddannet skibsingeniør, men læste i starten af 80’erne videre til en Master i Engineering på et universitet i Japan. Her mødte han folk fra Lindøværftet og aftalte med dem, at han skulle arbejde for dem i Odense, så snart han var færdiguddannet.

“Han var sammen med daværende udviklingsdirektør på Lindøværftet, Torben Andersen, og professor John.W. Perram de egentlige ophavsmænd til det samarbejde mellem universitetet og værftet, som i dag er blevet til robotklyngen i Odense. Carl Erik Skjølstrup var i mange år chef for robot-afdelingen på værftet. Han stod for al den nye udvikling og innovation og er kendt og respekteret verden over for disse bedrifter. Det er fantastisk igen at arbejde sammen med ham,” udtaler COO/CRO Rune K. Larsen, Blue Ocean Robotics.

Carl Erik Skjølstrup bor i dag stadig i Odense og glæder sig over at være tilbage i den lokale robotklynge efter en lang årrække i det Jydske. Han glæder sig til at bruge den sparede transport på bedre tid til sine fire voksne børn og sin store interesse for sejlsport og sejlads i det Fynske Øhav med udgangspunkt i Kerteminde Havn.

Produktionsudviklingen, som Skjølstrup er kendt for, er parret med Industri 4.0 i en light version, som gør det muligt at skabe en fleksibel generisk produktions-arkitektur med interne og eksterne leverandører. Den kan konfigureres til alle Blue Ocean Robotics ventureselskabers behov. Samtidig får produktionsapparatet en såkaldt digital tvilling, hvor alle data opsamles og bruges til at optimere fleksibilitet, workflow og kvalitet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik