Teknovation Logo
robot

 
  • IDA-formand Thomas Damkjær Petersen udtrykker tro på at medlemsvæksten også vil fortsætte de kommende år.

29. maj 2019, kl. 07:02 

IDA-medlemstallet stiger fortsat

De seneste tal for danskernes medlemskab af lønmodtagerorganisationer viser, at Ingeniørforeningen IDA fortsat trækker det store læs, og tegner sig for knap halvdelen af den samlede medlemsfremgang i hovedorganisationen Akademikerne, AC.


De senere år har budt på non-stop-medlemsfremgang for IDA. Gennem det seneste år har flere end 11.000 flere erhvervsaktive medlemmer meldt sig ind, så IDA nu sammenlagt tæller flere end 119.000 medlemmer, viser aktuelle tal fra Danmarks Statistik.

Den høje vækst i medlemsskaren kan også ses i stigningen i medlemstallet af hovedorganisationen Akademikerne, der fortsat stiger. IDA’s medlemsfremgang tegner sig for knap halvdelen af den samlede fremgang hos hovedorganisationen. I dag udgør IDA’s medlemmer 30 procent af det samlede medlemstal af AC.

Fremgangen vækker naturligvis glæde hos IDA’s formand Thomas Damkjær Petersen:

”Vi oplever vækst i medlemstallet og gør det fortsat. Det er vi naturligvis stolte over. Det handler om at møde medlemmerne, hvor de er. Og vi gør en stor dyd ud af at inddrage alle gode kræfter i vores politiske arbejde, ligesom vi har et højt aktivitetsniveau blandt de mange aktive i foreningen, som skaber tusindvis af faglige og sociale arrangementer for medlemmer hvert år over hele landet. Uden dem havde vi ikke opnået den flotte vækst i medlemstallet,” siger Thomas Damkjær Petersen.

Han er sikker på, at medlemsvæksten også vil fortsætte de kommende år, fastslår han videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik