Teknovation Logo
robot

 
  • EU´s forskningskommissær Carlos Moedas besøger Danmark den 6. juni og deltager i et åbent møde på DTU Skylab, målrettet innovationsaktører.

27. maj 2019, kl. 07:01 

Mød EU´s forskningskommissær

Forskningskommissær Carlos Moedas besøger Danmark den 6. juni for sætte mulighederne i Det Europæiske Innovationsråd, EIC, under Horizon Europe, i fokus. Mødet finder sted på DTU Skylab og er åbent for innovationsaktører.


EU-forskningskommissær Carlos Moedas besøger Danmark som er en del af EU-kommissionens såkaldte EIC-Roadshow, der omfatter et besøg i alle EU-medlemsstater i de kommende måneder. Den 6. juni er turen kommet til et møde på DTU Skylab.

Arrangementet på DTU er relevant for kommende ansøgere og rådgivere, der ønsker information om EIC samt viden om ansøgningsprocessen, fremhæver arrangørerne; EU-kommissionen, DTU samt Uddannelses- & Forskningsministeriet.

Arrangementet holdes på engelsk og er delt op i to dele. Først del ser på EIC i et globalt, europæisk og nationalt perspektiv. Herefter en time om selve ansøgningsprocessen til EIC Pathfinder og EIC Accelerator, der kan søges fra efteråret. Arrangementet afsluttes med Networking og "smagsprøver" på DTU Skylabs forskellige innovationer.

Der er begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet, og skal ske senest fredag den 30. maj - se mere ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik