Teknovation Logo
robot

 
  • I det aktuelle Teknovation er pladebearbejdnning, afkortning og robotteknologi i fokus, ligesom der er spændende artikler om 3D-metalprint og måleteknik med mere på de i alt 48 sider.

24. maj 2019, kl. 14:43 

48 spændende sider er på vej

teknovationNr. 8 - 2019   Så er seneste udgave trykt og afleveret til vores distributører, som omdeler fra mandag morgen. Allerede nu kan man se bladet i online-udgaven, og læse de spændende artikler om Bystronic Scandinavias første 3D rørlaserskæremaskine, der er på vej til All Steel/Ropox og meget mere.


Pladebearbejdning er i fokus i den aktuelle udgivelse. Læs blandt andet om All Steel/Ropox´ kommende 3D-rørlaserskæremaskine, en Bystronic model FL300, som Bystronic Scandinavia skal levere og installere til september på Næstved-virksomheden. Der er også aktuelle tal for den tyske ordreindgang på laserskæremaskiner og øvrige metalbearbejdende formende maskiner, som også er med til at der ventes rekordfremmøde og udstillingsareal på november måneds BlechExpo 2019 i Stuttgart. CK Deep Drawing har øget fleksibliteten med yderligere en AP&T-celle, ligesom Staermose Industry også har investeret i rørlaserskæring og iøvrigt udvider produktionsarealet med ekstra 4.000 kvadratmeter. Der er også aktuelle artikler om seneste LVD-, Amada- og Mazak-maskinlanceringer med mere.

En 3D-metalprinter til værktøjsmagere, der kan erhverves for cirka 750.000 kroner blev vist frem i Malmø på Plastteknik Nordic 2019-messen hos Protech. Læs også om hvordan Fraunhofer "pusher" et projekt, hvor den tyske automobilindustri i højere grad skal anvende 3D metalprintede emner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


MJC Metal er også genstand for en større artikel, hvor der stilles skarpt på tilknytningen af måletekniker Mathias Trabski, som tilstræber at alle emner måles, så man straks kan gribe ind, hvis der er noget galt i en serie. Der er også opfølgning på Control 2019-messen, der tiltrak 27.252 fagfolk til Stuttgart i dagene 7. til 10. maj.

Afkortning er også i fokus, og på temasiderne beskrives det blandt andet, hvordan man hos Maskingruppen A/S kan tilbyde kunderne optimering i forlængelse af en maskininvestering. Cosen-forhandleren har et samarbejde med Lenox´ danske repræsentant, Kyocera Unimerco, og således følger optimeringseksperten med oven i handlen, når man køber en Cosen-båndsav, som ODIN Engineering i Slagelse i øvrigt lige har gjort.

For svenske AB Furhoffs Rostfria er valget faldet på robotsvejsning med en CoWelder, der samtidig nu kan anvendes til TIG-svejseproduktion, som udgør omkring 90 procent af den svenske virksomheds svejseopgaver.

Se online-udgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik