Teknovation Logo
robot

 
  • Vindenergi er en dansk styrkeposition, og med Wind Denmark’s stærke, nationale forankring og globale udsyn arbejder vi for attraktive rammer for elektrificering med grøn strøm, som får omverden til at spærre øjnene op,” siger direktør for Wind Danmark, Jan Hylleberg,

27. maj 2019, kl. 07:16 

Wind Denmark er nu i luften

Wind Denmark, der er resultatet af sammenlægningen af Danmarks Vindmølleforening og Wind Denmark, løfter nu sløret for sektorfællesskabets profil.


Wind Denmark og Danmarks Vindmølleforening blev den 30. marts lagt sammen under navnet Wind Denmark, sektorfællesskabet for vind i Danmark.

Under de godt otte uger siden sammenlægningen har organisationens sekretariat arbejdet med at lægge linjerne for det fremtidige arbejde til fordel for medlemmer og sektoren og den grønne omstilling. Desuden er en ny visuel identitet og skærpet profil blevet udarbejdet. 

Nærmere bestemt definerer Wind Denmark fremadrettet organisationens profil som: 'At kæmpe for, at den energi, der bliver brugt, når man varmer sit hus op, tager bussen på arbejde, eller tilbereder aftensmaden er grøn, vedvarende, og i størst muligt omfang kommer fra vindmøller'.

Vind skal nemlig være hjørnestenen i fremtidens energisystem og dermed også i fremtidens samfund, konstaterer interesseorganisationen, der taler på vegne af de ca. 33.000 ansatte og 30.000 vindmølleejere i vindsektoren.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik