Teknovation Logo
robot

 
  • Igus´ Chainflex Ethernet-kabler skal sikre hurtig dataoverførsel - også ved global anvendelse.

Teknovation nr. 8/2019

Fleksible Ethernet-kabler

Tyske Igus meddeler, at firmaet har udviklet yderligere to fleksible Ethernet-kabler, CFBUS.045 og CFBUS.049, med særligt brug i energikæder for øje. De er begge certificeret til CC-Link IE-protokoller samt UL-certificeret til 600 Volt.


Køln-baserede Igus har konstateret, at industrielt Ethernet er skridtet ind i fremtiden for morgendagens digitialiserede fabrik.

Antallet af Ethernet-noder øges med tocifrede vækstrater. Det er tilfældet i Asien, men også i stigende grad i Europa, og brugere vælger CC-Link IE (Industrial Ethernet)-teknologier.  

Disse systemer tilbyder problemfri dataudveksling på alle niveauer i et produktionsanlæg, fra det højeste kontrolniveau til fremstillingsniveauerne. CC-Link IE-controllernetværket er designet til den hurtige udveksling af store mængder data i en fabrik eller et produktionsanlæg, hvorimod CC-Link IE-feltnetværk er blevet optimeret via tilslutning af en bred vifte af enheder og deres forbindelse til andre eksisterende netværk såsom standarden CC-Link.

De netop lancerede CAT5e- og CAT6 Chainflex Ethernet-kabler fremhæves derfor som det rigtige valg for at sikre kommunikationen. Med over 76 millioner slag og en bøjningsradius på 9,5 gange diameter i test 3089 har de tydeligt demonstreret deres exceptionelt lange driftslevetid i Igus' testlaboratorium, påpeges det videre.

En stor udfordring i industrielle miljøer er den begrænsede levetid af datastrømme, grundet aldringen af de førte kabler.

Igus tilbyder følgende serier af buskabler: CFBUS.045 CFBUS.PUR.045, CFBUS.PVC.045 (CAT5e) og CFBUS.049, CFBUS.PUR.049 og CFBUS.PVC.049 (CAT6). Alle er de certificerede af CLPA CC-Link Partner Association efter omfattende elektriske test, kablerne også har UL-certificeringen på de øgede 600 Volt.

Producenten leverer 1.350 kabeltyper med et omfattende udvalg af internationale certificeringer såsom CC-Link-certifikatet eller som UL-certificerede Chainflex-kabler. For eksportfirmaer betyder det nem toldbehandling, så det er let at eksportere til USA.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik