Teknovation Logo
robot

 
  • CK Deep Drawings nye fuldautomatiske 2-presselinje fra AP&T, der har ført til at 90 procent af produktionen hos CK Deep Drawing nu er automatiseret.

14. maj 2019, kl. 10:41 

CK Deep Drawing øger fleksibliteten

Med indførelsen af en nøglefærdig fuldautomatisk 2-presselinje fra AP&T tager danske CK Deep Drawing nu endnu et vigtigt skridt i sin langsigtede satsning på at automatisere produktionen af dybtrukne og stansede pladeemner.


Dybtrækningsspecialisterne CK Deep Drawing i Horsens, der fremstiller pressede pladeemner for et stort antal kunder i forskellige brancher, både i Danmark og rundt omkring i verden, har i løbet af de seneste ti år lidt efter lidt automatiseret en stadigt større del af sin produktion, primært i samarbejde med AP&T.

Og nu har man taget endnu et skridt, med installeringen af en AP&T-fremstillet presselinje, hvorefter cirka 90 procent af produktionen er blevet automatiseret. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Den nye presselinje er specielt udviklet med henblik på at opfylde CK Deep Drawings høje krav til fleksibilitet og produktivitet. Den er i princippet beregnet til alle typer emner med pladetykkelser fra 1 til 8 millimeter, som kræver mere end ét formgivningstrin," fortæller AP&T´s Peter Karlsson, og fortsætter:

"Selv mindre serier kan fremstilles på en effektiv måde, med hurtige værktøjsskift og korte stilstandstider".

I presselinjen fremføres pladerne fra coil, enten direkte til den første presse eller via en drejelig saks, som figurklipper emnerne til den ønskede form og størrelse. Herefter udføres endnu et formgivningstrin i presse nummer 2.

De færdigpressede emner flyttes og stables derefter i paller ved hjælp af AP&T's gantry-system. Linjens to stablingsstationer fyldes og tømmes på skift med henblik på at sikre kontinuerlig produktion.
Hele processen udføres helt automatisk, også håndteringen af det restmateriale, der opstår som følge af stansningen. Programmeringen foretages via AP&T's HMI, LOGOS.

Ud over den komplette presselinje er AP&T også ansvarlig for service og vedligehold af maskinerne hos CK Deep Drawing.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik