Teknovation Logo
robot

 
  • Driftsikker bin-picking er det primære område for Scape Mini-Picker, som Scape Technologies aktuelt lancerer.

10. april 2019, kl. 07:03 

Startsæt til driftssikker bin-picking

Børsnoterede Scape Technologies har sendt en Scape Mini-Picker på markedet, der betegnes som det nemme startsæt til driftssikker bin-picking.


Scape Technologies har aktuelt løftet sløret for Scape Mini-Picker-løsningen, der indeholder en komplet Scape Tool-enhed med en 3D-sensor og en sugekop-griber, som er klar til montering på flere typer 6-aksede robotter.

Det kan være robotter som ABB, Fanuc, Kawasaki, Kuka og Universal Robots. Scape Mini-Picker-løsningen kan gribe og håndtere alle typer genstande på op til 500 gram med en udførelsestid helt ned til 4 sekunder. SCAPE Orientation Control gør robotten i stand til med stor præcision at placere emnerne i en maskine eller installation. SCAPE Automatic Self-Test sørger for, at systemet holder øje med kalibreringen af 3D-sensoren, og at sugekop-griberen stadig er fuldt funktionsdygtig. 

Blandt andet Scape Technologies’ kinesiske Joint Venture-partner i Shenzhen ser et stort potentiale for dette produkt på det kinesiske marked, fremhæver virksomheden.

Hvor Scape Mini-Picker ikke er nok tilbydes også et program af større robotløsninger til random bin-picking, som integrerer gribeenheder, sensorer, kameraer og egenudviklet software til robotter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik