Teknovation Logo
robot

 
  • Ud over hvervet som administrerende direktør for N&O har Henrik Clausen nu valgt at engagere sig i DTU, hvor han er tilknyttet som eksternt medlem af bestyrelsen.

3. april 2019, kl. 14:02 

B&O-direktør i bestyrelsen for DTU

Administrerende direktør for Bang & Olufsen, B&O, cand. polyt., MBA Henrik Clausen er udpeget som eksternt medlem af DTU’s bestyrelse.


Øverste koncernchef i B&O Henrik Clausen er blevet udpeget som afløser for tidligere Danfoss-koncernchef Niels B. Christiansen, som tidligere er fratrådt bestyrelsen.

Således er B&O-direktøren eksternt medlem af DTU-bestyrelsen frem til periodens udløb 31. december 2022.

Henrik Clausen medbringer erfaring som topchef gennem 20 år i tele- og teknologivirksomheder samt bred erfaring fra internationalt arbejde i udlandet, fastslår bestyrelsesformand Per Falholt. 

Per Fatholt er tilfreds med udpegningen af Henrik Clausen, og fremhæver hans solide topledelseskvalifikationer, hans betydelige internationale erfaring fra den private sektor og tunge profil inden for tele- og teknologibranchen, som han venter "på fortræffelig vis" vil komplementere den øvrige bestyrelse.

Han fremhæver videre, at Henrik Clausen er stærk inden for digitalisering og den transformation, som digitaliseringen medfører, og derfor kan bidrage i den fortsatte udvikling af DTU som ønsker at være et førende teknisk eliteuniversitet med en fortsat stigende international dimension.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik