Teknovation Logo
robot

 
  • 5G-løsninger kan være nøglen til at gøre Hexagons ambitioner om at blive ledende leverandør af Autonomous Connected Ecosystems til de industrier, som virksomheden servicerer, til virkelighed, fremhæver President of Hexagon’s Manufacturing Intelligence Division, Norbert Hanke.

1. april 2019, kl. 07:05 

Hexagon og Ericsson 5G-showcase i Hannover

Hexagons Manufacturing Intelligence viser på Hannover Messe 2019, der åbner i dag, 1. april, og varer til og med fredag, den 5. april, en applikation, der skal demonstrere fremtiden inden for 5G-tilsluttede produktionsløsninger. Det sker i samarbejde med Ericsson.


Med den fælles demonstration ønsker Hexagon og Ericsson at vise fremtiden inden for 5G-tilsluttet produktion med en applikation, der involverer brugen af Hexagons Absolute Arm bærbare målesystem, der skanner et lastbilemne.

Den bærbare målearm kan anvendes til digitalisering af emner i applikationer fra kvalitetssikring gennem sammenligning med Cad-data over til Reverse Engineering.

Med Ericssons Industry Connect-løsning bliver målearmen i stand til at kommunikere trådløst med metrologiprogrammet på en PC, og vil i fremtiden muliggøre en problemfri overførsel af målte data til interessenter forskellige steder af eksempelvis en fabrik, fremhæves det.

Dermed faciliters datastyret beslutningstagning for at optimere processer fra design til produktion, fremhæves det.

"Kommende Connectivity-løsninger såsom 5G kommer at spille en stor rolle i den digitale transformation af fremstillingsindustrien. At samarbejde med en industrileder som Ericsson vil hjælpe os med at forstå, hvordan denne teknologi bedst kan udnyttes til at drive morgendagens smarte fabrikker," siger President of Hexagon’s Manufacturing Intelligence Division, Norbert Hanke.

Hexagon-standen byder derudover blandt andet på en demonstration af en komplet produktionskæde til additiv fremstilling, en ny skybaseret løsning til Factory Resource Management og et bud på fremtidens produktion med Augmented Reality, fremhæver den svenske målegigant.

Besøgende på Hannover Messe kan se 5G-demonstrationen på både Hexagons stand (hal 6, nummer K10) og på Ericsson standen (hal 8, nummer D28).


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik