Teknovation Logo
robot

 
  • Forskningskommunikationsprisen er indstiftet af Uddannelses- og Forskningsministeriet. Prisen uddeles hvert år under Forskningens Døgn til en forsker, der har gjort en særlig indsats for at formidle sin forskning og viden til en bred målgruppe. Med prisen følger 200.000 kroner.

27. marts 2019, kl. 16:47 

Syv døgn i videnskabens tegn

I 2019 finder festivalen Forskningens Døgn sted fra den 24. til 30. april. Fra på mandag kan interesserede se en liste over årets events.


Forskningens Døgn er en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted hvert år med cirka 700 events og foredrag og mere end 70.000 besøgende. I år finder festivalen sted fra den 24. til 30. april.

I forbindelse med arrangementet løber en masse typer events, der formidler forskning og forskningsresultater for børn, unge og voksne, såsom videnskabscaféer, forskertorve, demonstrationer, udstillinger, forestillinger, foredrag, forsøg, rundvisninger, borgermøder og debatter, af stablen.

Eksempelvis er det også muligt at bestille en forsker. Det er et tilbud, der giver alle, der kan samle et publikum på mindst 20 personer, mulighed for gratis at bestille en forsker til at komme og holde et foredrag i løbet af Forskningens Døgn. Foredraget kan foregå på arbejdspladsen, skolen, i en forening eller på et bibliotek.

Uddannelses- og Forskningsministeriet er initiativtager til Forskningens Døgn. Sekretariatet for Forskningens Døgn er placeret i Styrelsen for Forskning og uddannelse, og varetager den overordnede koordinering og markedsføring af arrangementet.

Se mere her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik