Teknovation Logo
robot

 
  • CEO Søren Hovmand glæder sig over prisen som "Årets Digitale SMV:Omstilling 2019".

14. marts 2019, kl. 15:24 

Hovmand har gennemført Årets Digitale SMV:Omstilling

Vinder af "Årets Digitale SMV:Omstilling 2019" er Hovmand A/S, der hædres for at have taget den digitale omstilling til sig.


Den første vinder af regeringens nyoprettede pris, Årets Digitale SMV:Omstilling er virksomheden Hovmand A/S fra Sorø.

Virksomheden sælger løftevogne og kæmpede tidligere med et meget forklaringstungt produkt. Nu er det ved hjælp af en specialproduceret App, som er inspireret af Pokemon Go, muligt at skræddersy det helt rigtige produkt til kunden blot ved et tryk på en knap. App’en har effektiviseret salgsprocessen og de interne arbejdsgange markant. Hovmand fremhæves således som nytænkende i deres brug af såkaldt 3D (tredimensional) og AR (Augmented Reality), så produktet nu kan præsenteres visuelt i kundens egne lokaler, påpeger erhvervsminister Rasmus Jarlov:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Det glæder mig, at vi med prisen her i dag får hyldet en virksomhed, som har kastet sig ud i at gennemgå en digital omstilling. Ideen med en app, som gør det meget nemmere for Hovmand A/S’ sælgere at vise kunden mulighederne i virksomhedens løftevogne er rigtig god. Jeg håber det kan inspirere andre til også prøve kræfter med digitale løsninger. Stort tillykke til Hovmand.”

Ministeren suppleres af formand for SMV:Boardet, Dorte Zacho Martinsen, som selv er CEO for BM Silo:

”Digitalisering er et svært område for mange SMV’er. Det er vigtigt, at vi med denne pris får sat fokus på nogle af de gode digitale eksempler og får givet et skulderklap til nogle af de virksomheder, som er kommet ud over rampen med digitaliseringen. Vi havde at gøre med et stærkt felt, hvilket viser, at virksomhederne er i gang derude, og det er netop den udvikling, vi gerne vil sætte yderligere skub i med denne pris. Hovmand har virkelig formået at gøre brug af ny og avanceret teknologi til at tænke nyt og innovativt med større effektivitet og bedre konkurrenceevne til følge.”

Direktør Søren Hovmand påpeger, at anerkendelsen betyder meget for en mindre virksomhed:

"Det har krævet et stort arbejde at nå hertil, men det har været det hele værd. Vi har gennem digitaliseringen udviklet et effektivt salgsværktøj, som fungerer som en vækstmotor, der skal gøre det muligt at nå vores høje omsætningsmål for 2022.”

Direkte adspurgt om det bedste råd, som Søren Hovmand fra Hovmand A/S vil give videre til andre SMV’er, der overvejer at digitalisere sin forretning:

”Det kræver en helt klar plan fra start i forhold til. hvordan du vil bruge de nye digitale teknologier. Herfra kræver det vedholdenhed og fokus. Og så er det afgørende at skabe god stemning omkring digitaliseringen blandt medarbejderne.”

Vinderen af den nye pris blev udvalgt af regeringens SMV:Board, som blev nedsat i efteråret. SMV:Boardet står i spidsen for initiativet SMV:Digital, som har til opgave at fremme digitalisering i små og mellemstore virksomheder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media