Teknovation Logo
robot

 
  • Tina Fanø er udpeget til formand for Danmarks Innovationsfond i stedet for Jens Maaløe.

21. februar 2019, kl. 12:46 

Tina Fanø til tops i Danmarks Innovationsfond

Uddannelses- og forskningsministeren har netop udpeget Tina Fanø, koncerndirektør i Novozymes, til ny formand for Danmarks Innovationsfond. Tina Fanø afløser Jens Maaløe, der har været formand siden 2015.


Det er en af dansk erhvervslivs topfolk, der 1. april tager over som formand for Danmarks Innovationsfond.

"Innovationsfonden er afgørende for, at forskning og viden kan omsættes til innovation, der skaber værdi for Danmark. Tina Fanø har stor erfaring i netop at få forskning og innovation til at give værdi for virksomheder og Danmark, så Tina Fanø er den rette formand for fonden i fremtiden, så vi kan skabe endnu flere virksomheder på baggrund af solid og banebrydende forskning. Jeg ser frem til samarbejdet," siger uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers.

Tina Fanø har med sine 26 år hos Novozymes stor erfaring med forskning, innovation og kommercialisering af forskningsresultater. Derudover har hun bestyrelseserfaring fra højteknologiske virksomheder. Om sin nye post siger Tina Fanø:

"Innovationsfondens rolle som bindeled mellem forskning og innovation og erhvervslivet skaber enorm værdi for det danske samfund. Jeg glæder mig utroligt meget til at bidrage til dette som formand for bestyrelsen, hvor jeg vil arbejde aktivt for at fastholde og udbygge den unikke rolle, som Innovationsfonden har, når det kommer til at investere i alt fra banebrydende forskningsprojekter, over startups og helt unge iværksættere og til innovative produktionsvirksomheder og erhvervsforskere."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik