Teknovation Logo
robot

 
  • Hoffmann Group præsenterer i Stuttgart flere af de seneste værkstedsskabe fra serien Garant GridLine, en skabvariant fra vareudleveringssystemet Garant Tool24 og funktionen online-konfiguration af eForm-skumindlæg.

18. februar 2019, kl. 07:01 

Innovativ værkstedsindretning og digitalisering

Når dørene tirsdag slås op for Logimat 2019 er Hoffmann Group på plads som udstiller, og demonstrerer firmaets seneste bud på Innovative værkstedsindretninger og digitalisering.


I Hal 5 i Messe Stuttgart viser Hoffmann Group fra tirsdag og tre dage videre frem, det seneste inden for værkstedsskabe såsom serien Garant GridLine, en skabvarian fra vareudleveringssystemet Garant Tool24 og funktion til online-konfiguration af eForm-skumindlæg.

Løsningerne er udviklet for at brugerne kan optimere deres værkstedsindretning i henhold til ergonomi, sikkerhed og renhed på arbejdspladsen.

Hoffmann har eksempelvis designet deres fløj- od skydedørsskabe i henhold til Garant GridLine-koncept og udstyret dem med et fleksibelt kombinerbart indre udstyr samt en indvendig belysning. Således kan medarbejderne gribe fat i det ønskede værktøj, hvis skabet står i en mindre belyst hjørne af produktionshallen. Fire fødder tillader nivellering, skabene kan stilles stabilt op på ethvert underlag, fremhæver leverandøren.

Passende dertil præsenterer Hoffmann også GridLine-værktøjsskabe., hvor skufferne er beregnet til en bæreevne på 75 og 200 kilogram og er kompatibel med Hoffmanns inddelingskoncept af bokse, fordybninger og eForm-skumindlæg. Et optionalt hjulsæt og nye 2K-skydegreb kan også leveres.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik